Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει κολοκυθόσουπα και τσιπς από προσούτο
Εύκολη και νόστιμη συνταγή για όλους
Ο chef Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μία γευστική κολοκυθόσουπα και τσιπς από προσούτο.
Υλικά:
2 κιλά κίτρινη κολοκύθα
800 ml ζωμό
500 ml κρέμα
100 γρ. βούτυρο
1 πράσο
1 κρεμμύδι
30 ml σφένδαμο
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 ματσάκι βασιλικό
5 φέτες προσούτο
2 φέτες ψωμί
πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
- Το τραγούδι-ύμνος κατά της βίας που ανακάλυψε η Gen Z πενήντα χρόνια μετά
- Υποψήφιος για σημαιοφόρος στην Τελετή Έναρξης στο Παρίσι ο Αντετοκούνμπο
- «Στο Βελιγράδι και τη νέα σεζόν η Μακάμπι για την Euroleague»
- Δολοφονία στο Ψυχικό: Ποιος είναι ο 44χρονος – Το βαρύ ποινικό παρελθόν και οι σχέσεις με την Greek Mafia
- Το μέλλον ανέτειλε…
- Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική – Αυτός είναι ο όμιλος της Ελλάδας στο Παρίσι