
ΕΟΦ – Αποσύρεται γνωστό αντισηπτικό
Το προϊόν δεν είχε την απαιτούμενη άδεια
Ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), με επίσημη ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί την απόφασή του να απαγορεύσει την διακίνηση και διάθεση συγκεκριμένης μάρκας αντισηπτικών προϊόντων.
Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), γνωστοποιεί την απόφασή του για απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης συγκεκριμένου προϊόντος που «διατίθεται ως βιοκτόνο, χωρίς να έχει την προβλεπόμενη για το σκοπό αυτό άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ».
Η σειρά που αποσύρεται
Πρόκειται για τα αντισηπτικά BIO CLEANER της εταιρείας E-SHOP GROUP ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – BIO CLEANER HELLAS, που έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία E-SHOP GROUP ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – BIO CLEANER HELLAS, ως υπεύθυνος κυκλοφορίας του προϊόντος, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
- Λένα Δροσάκη: Άγνωστος την παρέσυρε με το ΙΧ του και την εγκατέλειψε
- Άλεξ Καττούλας: Ένας Ελληνας με στόχο τη Formula-1
- Σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στο Περιστέρι – Τρεις τραυματίες
- Σπύρος Γραμμένος Τρίο στον Σταυρό του Νότου club
- Απαγόρευση απόπλου σε ισχύ για ορισμένα δρομολόγια λόγω των ισχυρών ανέμων
- ΗΠΑ: Απέλασαν 4χρονο παιδί που έκανε θεραπείες για καρκίνο στην Ονδούρα – Είχε την αμερικανική υπηκοότητα