Ο Τάσος Ξιαρχό μετά την μεγάλη δημόσια κατακραυγή που προκλήθηκε μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο οποίο χλεύαζε μια κοπέλα για τα κιλά της, και ενώ αγνοούνταν για ώρες, μετέβη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για ένα βράδυ προκειμένου να βεβαιωθούν οι γιατροί πως είναι καλά στην υγεία του.

Ο Τάσος Ξιαρχό στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στην Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε πως η υγεία του πηγαίνει καλύτερα και πως έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Νοσηλεύεται ξανά στο νοσοκομείο

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του TLIFE, σήμερα το μεσημέρι και αμέσως μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μενίδι για να δώσει κατάθεση.

Στη συνέχεια ο χορογράφος πήγε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται ακόμη.

Το θρίλερ με τη χθεσινή του εξαφάνιση

O πατέρας του έκανε δηλώσεις χθες στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς ο γιός του αγνοούνταν για πολλές ώρες, ενώ είχε συνδράμει και η αστυνομία στην προσπάθεια εντοπισμού του.

Μετά από αρκετές ώρες και ενώ δεν είχε δώσει σημεία ζωής στους δικούς του, επικοινώνησε με έναν φίλο του, και τελικά μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί, αφού σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στο MEGA Καλημέρα την επικοινωνία που είχε εχτές με τον χορευτή, τις ώρες που βρισκόταν σε εξέλιξη η κατάσταση.

«Είχαμε ξεκινήσει μια επαφή με τον Τάσο στο πλαίσιο του ρεπορτάζ. Η τελευταία επικοινωνία που είχαμε ήταν ότι θα συμβουλευόταν κάποιος από το περιβάλλον του για το αν θα βγει να τοποθετηθεί. Κάποια στιγμή το απόγευμα, έλαβα ένα μεγάλο μήνυμα, το οποίο από την αρχή προκαλούσε ανησυχία. Ήταν έντονες οι περιγραφές του, οι λέξεις, και ξεκάθαρα τα υπονοούμενα που άφηνε, ήταν σχεδόν δηλώσεις. Πήρα αμέσως τον αρχισυντάκτη και αποφασίσαμε να ενημερώσουμε τις αρχές. Ήταν σαφώς και ξεκάθαρο το μήνυμα. Ενημερώσαμε το σταθμό, τις αρχές, την αστυνομία, και ξεκίνησε κινητοποίηση», περιέγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Στην αστυνομία είχαν ήδη ενημέρωση για την υπόθεση από μηνύματα που είχε στείλει σε μια φίλη του. θεώρησα ότι έπρεπε να πράξουμε όπως πράξαμε. Ενώ είχε ξεκινήσει η κινητοποίηση της αστυνομίας για να εντοπίσουν τον Τάσο, δεν ήταν πολύ εύκολο να τον βρούμε. Σε μια επικοινωνία που είχαμε που ήταν πιο ανησυχητική από την πρώτη, προσπαθούσα να μου πει που βρίσκεται, να του μιλήσω ψύχραιμα και λογικά. Ο Τάσος στην αρχή είχε διάθεση επικοινωνίας και μετά εξαφανίστηκε. Εκεί ήταν το πιο κρίσιμο κομμάτι για όλους μας, γιατί παραπάνω από μία ώρα δεν είχε κανείς επικοινωνία μαζί του», συνέχισε.

«Εγώ δεν ξαναείχα επαφή μαζί του. Ενημερωθήκαμε ότι νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο. Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα που μου έγραφε ότι με ευχαριστεί για την επικοινωνία και ότι μπορώ να δημοσιοποιήσω ό,τι θέλω. Δε θα ήθελα όμως σε καμία περίπτωση να εκτεθούν τα προσωπικά του στοιχεία και δεδομένα. Αυτό που συνειδητοποίησα εχτές, όταν διάβασα τα μηνύματά του, ένιωσα ότι έχει εισπράξει αντίστοιχα βίαιη με τη δική του συμπεριφορά στα social media από ανθρώπους που σχολίαζαν το περιστατικό. Εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του και να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και για τον ίδιο και για τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να καταδικάζουμε μια βίαιη συμπεριφορά υιοθετώντας τη συμπεριφορά την οποία καταδικάζουμε», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δηλώσεις της μητέρας του

Η μητέρα του χθες σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου δήλωσε πως

«Δυστυχώς, δεν έχουμε κάποιο νεότερο, έχει εξαφανιστεί, τον ψάχνουν όλοι παντού. Ανησυχώ πολύ, γιατί έχει πάρει χάπια αρκετά κι αν πέσει σε κώμα εκεί στις ερημιές… Το σπίτι που μεγάλωσε ο Τάσος, εκεί που άφησε το αυτοκίνητό του είναι ερημικό μέρος, αν έχει πέσει σε κώμα, δεν θα τον βρει κανείς. Καταλάβατε;», δήλωσε αρχικά η μητέρα του.

Επίσης, αναφέρθηκε στα χάπια που κατανάλωσε ο γιος της: «Εγώ έκανα μία έκκληση και από το Instagram αν είναι με κάποια φίλη του κάπου, σε κάποιο σπίτι και προσπαθεί να το περάσει έτσι απλά, να πάει σε ένα νοσοκομείο. Ήπιε πολλά χάπια και είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Το ξέρω ότι τα ήπιε, γιατί το είπε σε μία πολύ καλή του φίλη και το πιστεύω, δεν θα της έλεγε ψέματα».

Το βίντεο στο Tik Tok και η προσβολή στην Δανάη Μπάρκα

Στο βίντεο που ο χορογράφος ανέβασε στο TikTok, ενώ τον αναζητούσε η αστυνομία και η ΕΜΑΚ, ξεκίνησε με τον ίδιο να απολογείται, να δηλώνει πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και στο τέλος να βάζει στο στόχαστρό του και πάλι όσες έχουν λίγα παραπάνω κιλά,  και επιτέθηκε στην παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «χοντρή παρουσιάστρια».

Μάλιστα ο Ξιαρχό, υποστήριξε πως η απόπειρα αυτοκτονίας, που ο ίδιος λέει ότι έκανε, θέλει «κότσια»

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος και συμπλήρωσε:

«Οταν αποφασίστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για αν τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Οσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές».

Στο τέλος του μηνύματος μέσω βίντεο, εμφανίστηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου στην οθόνη,  η απαράδεκτη αναφορά «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»…