Η Κηφισιά έριξε τη… βόμβα και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός θεσμού τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Με την πρόκριση της Κηφισιάς, ολοκληρώθηκε και τυπικά το «παζλ» των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα υπάρχουν εκπρόσωποι και και από τις 3 κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έτσι, πιο αναλυτικά, στη φάση των «16» θα δώσουν το «παρών», δέκα ομάδες της πρώτης κατηγορίας (ΑΕΚ, Αρης, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ), πέντε της δεύτερης κατηγορίας (ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου και Κηφισιά) και μία της τρίτης κατηγορίας (Αγιος Νικόλαος)
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.