Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν - Πόρτο - «Μοιρασιά» στο Μιλάνο (1-1)

Μίλαν – Πόρτο – «Μοιρασιά» στο Μιλάνο (1-1)

Μίλαν και Πόρτο αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο «Σαν Σίρο» για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League – Πρώτος βαθμός στη φετινή διοργάνωση για τους «ροσονέρι».

Χωρίς νικητή έληξε η μονομαχία στο «Σαν Σίρο» μεταξύ Μίλαν και Πόρτο (1-1) για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League.

Οι Πορτογάλοι ανέβηκαν στη 2η θέση με 5 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Πιόλι παρέμεινε στην τελευταία θέση, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό στη φετινή διοργάνωση.

Οι «δράκοι» αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους μόλις στο 5′, με τον Λουίς Ντίαζ να πλασάρει από κοντά και να κάνει το 0-1.

Η ομάδα του Κονσεϊσάο πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το γκολ που πέτυχε και επιχείρησε να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά η Μίλαν αμύνθηκε καλά και δεν άφησε τους Πορτογάλους να σκοράρουν ξανά. Η Μίλαν ανέβασε την απόδοσή της και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ζιρού και Σαλεμάκερς.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσει και αυτό έκαναν στο 61′. Ο Λεάο δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 52′, η Πόρτο έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2 στο 54′ με τον Εβανίλσον και στο 61′ ο Μπεμπά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Η Μίλαν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του αγώνα, σκόραρε με τον Ιμπραΐμοβιτς στο 84′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (46’ Καλουλού), Ρομανιόλι, Ερναντές, Τόμορι, Μπενασέρ, Τονάλι (68’ Κεσί), Σαλεμάκερς, Μπραΐμ Ντίαθ (68’ Κρούνιτς),  Λεάο (85’ Μαλντίνι), Ζιρού (76’ Ιμπραΐμοβιτς)

ΠόρτοΝτιόγκοΚόστα, Πέπε, Γκρούιτς, Ζαϊντού, Εμπεμπά, Οτάβιο (86’ ΤόνιΜαρτίνες), ΣέρτζιοΟλιβέιρα (70’ Βιτίνια), ΛουίζΝτίαζ (79’ ΜπρούνοΚόστα), Εβάνιλσον (79’ ΦρανσίσκοΚονσεϊσάο), ΖοάοΜάριο, Ταρεμί (86’ Πεπέ)

Sports in

Τα δεδομένα για Ποκουσέφσκι: Η προτεραιότητα, η Euroleague και μία σημαντική απόφαση

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι ένας παίκτης που ακούγεται έντονα για επιστροφή στην Ευρώπη, όμως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα – Ποιες είναι οι σκέψεις του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024