Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
H Ηyundai ετοιμάζει και το Ioniq7

H Ηyundai ετοιμάζει και το Ioniq7

Η κορεατική φίρμα δίνει μια πρώτη γεύση από το πρωτότυπο SUV μοντέλο που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles ως προπομπός της επόμενης αμιγώς ηλεκτροκίνητης πρότασής της

Μια νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση ετοιμάζει η Hyundai η οποία θα αποτελέσει το νέο μέλος της γκάμας των Ioniq.

To νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί αρχικά ως πρωτότυπο στην έκθεση του Los Angeles στις 17 Νοεμβρίου με την ονομασία Hyundai Seven και θα έχει την μορφή ενός SUV.

Στη συνέχεια θα μετασχηματιστεί σε έκδοση παραγωγής συμπληρώνοντας την ηλεκτρική γκάμα των Ioniq η οποία περιλαμβάνει ήδη το Ioniq 5, θα προσθέσει από το 2022 το sedan Ioniq6 και βάσει της τελευταίας εξέλιξης το SUV Ioniq7 το οποίο αναμένεται να περάσει στην παραγωγή από το 2024.

Tα πρώτα teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η κορεατική φίρμα δείχνουν τις γνώριμες αισθητικές προδιαγραφές που έχουμε δει στο Ioniq5, υιοθετώντας μια αναλόγως τετραγωνισμένη λογική.

Οι πρώτες αποτυπώσεις του εσωτερικού δείχνουν σε απόλυτη αρμονία με την φύση του concept με αναπαυτικά καθίσματα και καναπέδες να δίνουν τον τόνο καθώς και την κάπως ανορθόδοξη χρήση ξύλου που προδίδει την πρόθεση της φίρμας για μια πιο upmarket και premium προσέγγιση. Παράλληλα, κρίνοντας από την ευρυχωρία που μπορεί να «διαισθανθεί» κανείς βλέποντας τις εικόνες θα μπορούσε κάλλιστα το νέο μοντέλο να δείχνει προς την κατεύθυνση μιας επταθέσιας διάταξης.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που να αποτυπώνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά αν και δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι και το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα E-GMP που αποτελεί αφετηρία και για τα υπόλοιπα μοντέλα Ioniq.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024