![Τα μυστικά για την τέλεια πάβλοβα από τον Τίμο Ζαχαράτο!](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/11/apvlova.jpg)
Τα μυστικά για την τέλεια πάβλοβα από τον Τίμο Ζαχαράτο!
Εύκολη και πολύ απολαυστική συνταγή
Spotlight
-
Οι κάτοικοι αυτής της χώρας ζουν ακόμα στο... 2016 - Θα κάνουν Πρωτοχρονιά την 11η Σεπτεμβρίου
-
Ο Τζον Λαντάου, παραγωγός του «Τιτανικού» και του «Avatar», πέθανε στα 63 του χρόνια
-
Γιατί ξέχασαν οι Γάλλοι ότι το 2002 ψήφιζαν με μανταλάκια στην μύτη;
-
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για την εξαήμερη εργασία
Ο chef του «Πάμε Δανάη», Τίμος Ζαχαράτος, μάς ετοιμάζει σήμερα πάβλοβα, και μοιράζεται τα μυστικά του!
Θα χρειαστείτε:
75 ml κρέμα γάλακτος
80 γρ. μέλι
200 γρ. γιαούρτι
150 γρ. μασκαρπόνε
2 ζελατίνες
1 κ.γ. ξύδι
Μαρέγκα από 6 ασπράδια αβγών
160 γρ. ζάχαρη λευκή
160 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. κορν φλάουρ
500 γρ. φράουλες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις