Τα μυστικά για την τέλεια πάβλοβα από τον Τίμο Ζαχαράτο!
Εύκολη και πολύ απολαυστική συνταγή
Ο chef του «Πάμε Δανάη», Τίμος Ζαχαράτος, μάς ετοιμάζει σήμερα πάβλοβα, και μοιράζεται τα μυστικά του!
Θα χρειαστείτε:
75 ml κρέμα γάλακτος
80 γρ. μέλι
200 γρ. γιαούρτι
150 γρ. μασκαρπόνε
2 ζελατίνες
1 κ.γ. ξύδι
Μαρέγκα από 6 ασπράδια αβγών
160 γρ. ζάχαρη λευκή
160 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. κορν φλάουρ
500 γρ. φράουλες
- Μάιλι Σάιρους: «Η διαφορά ηλικίας με τον Μαξ είναι αναζωογονητική»
- Ζελένσκι: Η Ρωσία πρέπει να χάσει την ικανότητά της να χρηματοδοτεί τον πόλεμο
- Πάνω από 100.000 Τούρκοι τουρίστες πήραν βίζα – εξπρές για την Ελλάδα
- Πάρτι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη κόντρα στην ΑΕΚ – Ο Ζέλσον έκανε το 4-1 για τους «ερυθρόλευκους» (vids)
- Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος: Είμαστε όρθιοι, είμαστε ζωντανοί
- Στο μικροσκόπιο οι γνωριμίες του 49χρονου φιλόλογου – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για τη γιάφκα στο Παγκράτι