Τα μυστικά για την τέλεια πάβλοβα από τον Τίμο Ζαχαράτο!
Εύκολη και πολύ απολαυστική συνταγή
Ο chef του «Πάμε Δανάη», Τίμος Ζαχαράτος, μάς ετοιμάζει σήμερα πάβλοβα, και μοιράζεται τα μυστικά του!
Θα χρειαστείτε:
75 ml κρέμα γάλακτος
80 γρ. μέλι
200 γρ. γιαούρτι
150 γρ. μασκαρπόνε
2 ζελατίνες
1 κ.γ. ξύδι
Μαρέγκα από 6 ασπράδια αβγών
160 γρ. ζάχαρη λευκή
160 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. κορν φλάουρ
500 γρ. φράουλες
- Στο ΣΕΦ Αγγελόπουλοι, Μπαρτζώκας και Σκινδήλιας για τον αγώνα της Εθνικής (pic)
- Η εσωτερική αντίφαση του NATO που το καθιστά… ασόβαρο
- Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Τζέικ Φόρεστερ
- Γαλλία: «Ο λαός μας απέτρεψε τη χειρότερη λύση» – Οι πρώτες πανηγυρικές δηλώσεις του Μελανσόν
- Δεύτερη η Στεφανίδη στο Χένγκελο
- Γαλλία – Ο «κόσμος της νύχτας» ενώνει τις δυνάμεις του απέναντι στην απειλή της ακροδεξιάς κυβέρνησης