Τα μυστικά για την τέλεια πάβλοβα από τον Τίμο Ζαχαράτο!
Εύκολη και πολύ απολαυστική συνταγή
Ο chef του «Πάμε Δανάη», Τίμος Ζαχαράτος, μάς ετοιμάζει σήμερα πάβλοβα, και μοιράζεται τα μυστικά του!
Θα χρειαστείτε:
75 ml κρέμα γάλακτος
80 γρ. μέλι
200 γρ. γιαούρτι
150 γρ. μασκαρπόνε
2 ζελατίνες
1 κ.γ. ξύδι
Μαρέγκα από 6 ασπράδια αβγών
160 γρ. ζάχαρη λευκή
160 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. κορν φλάουρ
500 γρ. φράουλες
- Star Wars: Όλα δείχνουν ότι έρχεται νέα τριλογία και οι fans κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα
- Ολυμπιακός: Η ευρωπαϊκή κυριαρχία στο ΟΑΚΑ και το 4/4 (vids)
- Χρόνης Μίσσιος: Μια «άλλη φωνή»
- ΗΠΑ: Εκστρατεία ρατσιστικών SMS με στόχο Αφροαμερικανούς – «Επιλεχθήκατε να γίνετε σκλάβος στη φυτεία Άμπινγκτον»
- Εκλογές στις ΗΠΑ: Εταιρείες εγκαταλείπουν την Κίνα για να αποφύγουν τους δασμούς λόγω Τραμπ
- Αμερική: Πόσα χρήματα παίρνει το χρόνο ο πρόεδρος της χώρας