Η Νάπολι ήταν αυτή που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας και βγάζοντας όλη την ποιότητά της στον αγωνιστικό χώρο, έφυγε με το εμφατικό 4-1 από την Πολωνία. Ο Εμρέλι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 10΄. αλλά το δεύτερο 45λεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Σπαλέτι, η οποία πέτυχε δύο γκολ από την «άσπρη βούλα» στο 51΄ και το 75΄ με τους Ζιελίνσκι και Μέρτενς για να πάρει το προβάδισμα.

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα, με τον Λοσάνο να κάνει το 3-1 στο 79΄ και τον Ουνάς να διαμορφώνει στο 90΄ το τελικό σκορ. Με αυτή τη νίκη, οι Ναπολιτάνοι ανέβηκαν στην κορυφή του 3ου ομίλου με 7 βαθμούς, ξεπερνώντας τη Λέγκια που έμεινε στους 6.

Σε παιχνίδι για τον 8ο όμιλο, Γκενκ και Γουέστ Χαμ χάρισαν μια όμορφη «παράσταση» με το τελικό 2-2 να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, αν και έχασαν τη νίκη στο 88΄, με τον Σούτσεκ να σκοράρει σε λάθος εστία. Οι Βέλγοι προηγήθηκαν με τον Πέιντσιλ στο 5΄, αλλά ο Μπεν Ραχμά μετατράπηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή για τα «σφυριά», πετυχαίνοντας δύο γκολ (59΄, 82΄), τα οποία όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να δώσουν το τρίποντο που θα έδινε την πρόκριση από αυτή την αγωνιστική στην ομάδα του.

Η Γουέστ Χαμ παρ΄ όλα αυτά έχει 10 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με την Γκενκ να έχει 4 και να κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση από μία εκ των Ραπίντ Βιέννης ή Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των οχτώ παιχνιδιών που ξεκίνησαν στις 19:45

Μπρόντμπι – Ρέιντζερς 1-1

Λιόν – Σπάρτα Πράγας 3-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Στουρμ Γκρατς 1-1

Μονακό – Αϊτχόφεν 0-0

Λέγκια Βαρσοβίας – Νάπολι 1-4

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Μόσχας 1-1

Γκενκ – Γουέστ Χαμ 2-2