Η ομάδα του Ολυμπιακού μετά την ήττα της με 3-2 σετ στη Σερβία ήθελε νίκη με 3-0 ή 3-1 για να πάρει την απευθείας πρόκριση είτε τη νίκη με 3-2 σετ για να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό» σετ. Τελικά δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα κόντρα στις Σέρβες και ηττήθηκε με 3-0 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ υψηλά ποσοστά στην υποδοχή, ωστόσο οι Σέρβες ύψωσαν «τείχος» στο φιλέ παίρνοντας 18 μπλοκ, διπλάσια από τον Ολυμπιακό ενώ η ομάδα οι «ερυθρόλευκες» δεν ήταν καλές στην επίθεση έχοντας 38% αποτελεσματικότητα.

Ο Ολυμπιακός αφού αποκλείστηκε από το Champions League, θα αγωνιστεί στο CEV Cup. Αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά θα είναι η Πόρτο με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 16 Νοεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα με την Γιώτα με 2-0. Με δύο σερί μπλοκ από Κόστα και Εμμανουηλίδου οι γηπεδούχες έφτασαν στο 7-4 με τις φιλοξενούμενες να προσπερνούν για το 8-10 μετά από λάθος της Κόστα.

Στην συνέχεια η Ζοκ πήρε το προβάδισμα και με τον Ολυμπιακό να πλησιάζει στο 18-21, αλλά από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έκανε αρκετά λάθη και στο τέλος του πρώτου σετ με λάθος της Χίπε οι φιλοξενολυμενες κατέκτησαν το πρώτο σετ.

Τα σετ 0-3 (19-25, 23-25,31-33)