Τάσος Ξιαρχό – Η πρώτη του ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο
«Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά “γιατί” και αρκετά ερωτήματα στο μυαλό σας», σημειώνει ο χορογράφος
Στο σπίτι του βρίσκεται ο Τάσος Ξιαρχό. Ο χορογράφος που τις προηγούμενες ημέρες προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης χλευάζοντας μία κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα που φορούσε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, δημοσίευσε ένα μήνυμα στα Instagram Stories του, στο οποίο αναφέρει πως επιθυμεί μετά από τα όσα έγιναν να πάρει λίγο τον χρόνο του, για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
Έγραψε χαρακτηριστικά
«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Είμαι καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά “γιατί” και αρκετά ερωτήματα στο μυαλό σας αλλά θα ήθελα προς το παρόν να πάρω αυτό τον χρόνο για να ηρεμήσω και να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου. Μόνο τότε θα μπορέσω να μιλήσω με πιο καθαρό μυαλό για όσα συνέβησαν. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση».
«Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα»
Νωρίτερα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε ότι θέλει να διορθώσει τα λάθη του.
«Θεώρησα ότι είναι μία καλή ευκαιρία για να μηδενίσω και να ξεκινήσω από την αρχή. Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να διορθώσω τα λάθη μου. Είμαι σπίτι και είμαι καλά στην υγεία μου», είπε χαρακτηριστικά.
- Η γενιά των 20άρηδων που χτίζει εταιρείες δισεκατομμυρίων στo AI
- Μίλων – Ολυμπιακός 0-3 σετ: Άνετα οι ερυθρόλευκες στη Νέα Σμύρνη
- Παίζει τα… ρέστα του ο Φρανκ – «Τελικός» για τον Δανό, το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς



