Κοροναϊός – Διάγγελμα Μακρόν στις 9 Νοεμβρίου – Τι θα ανακοινώσει
Ο Μακρόν θα μιλήσει για την αναζωπύρωση των λοιμώξεων της Covid-19 καθώς και για άλλα θέματα, δήλωσε νωρίτερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ
Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, θα απευθύνει διάγγελμα στον γαλλικό λαό στις 9 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ, ανακοίνωσε σήμερα το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ο Μακρόν θα μιλήσει για την αναζωπύρωση των λοιμώξεων της Covid-19 καθώς και για άλλα θέματα, δήλωσε νωρίτερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ.
«Η επιδημία επιταχύνεται ξανά στην Ευρώπη, η Ευρώπη έχει γίνει ξανά το επίκεντρο της επιδημίας» είπε ο Ατάλ.
Ο Γάλλος κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο Μακρόν θα επανεξετάσει την κατάσταση της Covid-19, θα μιλήσει επίσης για την ανάκαμψη της οικονομίας, το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησής του και για άλλα θέματα.
Οι επιδημιολόγοι συνιστούν τη διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής της εκστρατείας χορήγησης της αναμνηστικής δόσης του εμβολίου, ώστε να συμπεριληφθούν νέες κατηγορίες πολιτών στον εμβολιασμό.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.