
Ελληνικά videoclip που γυρίστηκαν στο εξωτερικό
Το MEGA STAR κάνει μία αναδρομή στα ελληνικά videoclips που γυρίστηκαν στο εξωτερικό.
Οι Έλληνες καλλιτέχνες ταξίδεψαν στο παρελθόν στο εξωτερικό, προκειμένου να γυρίσουν τα videoclips τους, δίνοντας στους θαυμαστές τους, πανέμορφες εικόνες από διάφορα μέρη του κόσμου.
Η Έλενα Παπαρίζου ταξίδεψε στην Στοκχόλμη για το videoclip του τραγουδιού «Στην καρδιά μου μόνο θλίψη».
Ο Δήμος Αναστασιάδης δημιούργησε μία μοναδική ατμόσφαιρα στο videoclip του τραγουδιού «Πάντα και παντού μαζί σου», στην Πράγα.
Στη Μαδρίτη πήγε η Δέσποινα Βανδή για τις ανάγκες του τραγουδιού της «Φεύγουμε καρδιά μου», αλλά και με αφορμή την μεταγραφή του Ντέμη Νικολαΐδη στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε στη Βουδαπέστη για το videoclip του τραγουδιού «Τι να κάνω».
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας τραγούδησε «Όπου και να σαι», από την Νέα Υόρκη!
- Shein και Temu στο στόχαστρο Τραμπ: Tριπλασιασμός δασμών στις φθηνές εισαγωγές από Κίνα
- Βουλή: «Πυρ ομαδόν» της αντιπολίτευσης για παραίτηση Παπαδημήτριου – «Προσπάθεια αποπροσανατολισμού, να πει ποιοι τον απειλούν»
- «Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι»: Θα επιστρέψει η Μπράντι Νόργουντ στο επερχόμενο σίκουελ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις