Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσικόπουλος – «Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague»

Χρυσικόπουλος – «Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε εν όψει του παιχνιδιού του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό (7/11, 20:00) και τόνισε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι από τις πιο φορμαρισμένες στην Euroleague.

Εν όψει της αναμέτρησης του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό (7/11, 20:00) ο Λίνος Χρυσικόπουλος τόνισε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι από τις πιο φορμαρισμένες στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου,

Η ομάδα μου, το Περιστέρι Vitabiotics, δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματά της και αυτό αποτυπώθηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια μας για το ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και στο FIBA Europe Cup με την Τσμόκι Μινσκ.

Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερο τεστ για εμάς από το να αναμετρηθούμε με μια από της καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα αθλητική, με πολύ καλό μακρινό σουτ και αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για να πετύχουμε κάτι καλό, πρέπει να μην επιτρέψουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και δεύτερες ευκαιρίες από το καλό επιθετικό ριμπάουντ του Ολυμπιακού.

Αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για τον σύλλογο, καθώς γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει, η παρουσία του είναι πολύ σημαντική σε τέτοια ματς και εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό…».

Only in

Βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του 39χρονου στη Σωκράτους που οπλοφορούσε και μετέφερε εκρηκτικά

Ποιος είναι ο 39χρονος από την Αλβανία που συνελήφθη στην οδό Σωκράτους στην Ομόνοια μαζί με την 33χρονη σύντροφό του - Τα ισόβια και η αποφυλάκιση σε 7 χρόνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024