Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ο Γιώργος Νταλάρας ξεδιπλώνει πτυχές από την τεράστια δισκογραφία και μας θυμίζει κομμάτια που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμα.
Χαρακτηριστικό δείγμα τραγουδιού που δεν είπε μεν πρώτος ο Γιώργος Νταλάρας αλλά το έκανε εκείνος τεράστια επιτυχία είναι το «Μαγικά νησιά».
Το τραγούδι σε μουσική Τάκη Μωράκη και στίχους Κώστα Κοφινιώτη είπαν πρώτοι οι Τρίο Κιτάρα.
Ο Γιώργος Νταλάρας ερμήνευσε τα «Μαγικά νησιά» στον δίσκο «Λάτιν» του 1987 και έγινε η επιτυχία της χρονιάς.
Το κομμάτι ακούστηκε όσο λίγα εκείνη τη χρονιά και ο δίσκος, που ξεπέρασε τις 650.000 πωλήσεις, έγινε ένας από τους πιο εμπορικούς όλων των εποχών.
Για τους τηλεθεατές του MEGA και μόνο ο Γιώργος Νταλάρας λέει το τραγούδι με την Μαρίζα Ρίζου και ξεσηκώνει τους τηλεθεατές.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας