Γκέλα ολκής για τη Νάπολι και μέσα στο ίδιο της το σπίτι! Παρότι οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να βρουν άμεσα απάντηση στο γκολ της Βερόνα, δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και «κόλλησαν» στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», αφήνοντας δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ένας βαθμός που κρατάει την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στο +1 από τη Μίλαν, η οποία ωστόσο παίζει σε λίγη ώρα στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη μισητή συμπολίτισσα Ίντερ, σε ένα ακόμα ντέρμπι του Μιλάνου.

Με εννιά ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Βερόνα…

Μόλις 13 λεπτά χρειάστηκαν στους φιλοξενούμενους για να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν κεφάλι στο παιχνίδι! Ο Μπαράκ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σιμεόνε με έξυπνη προβολή έκανε το 0-1, βάζοντας τη Νάπολι από νωρίς στα βαθιά.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο απάντησαν άμεσα. Πέντε λεπτά αργότερα, με ένα πολύ ωραίο σουτ από το πλάι, ο Ντι Λορέντζο έφερε τις δύο ομάδες και πάλι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νάπολι ανέβασε περισσότερο τις στροφές, πίεσε, έχασε ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το μεγάλο γκολ το οποίο θα της έδινε και το σημαντικό «τρίποντο».

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Ραχμάνι, Ζέσους, Ανγκισά (86’ Μέρτενς), Ρουίθ, Πολιτάνο (62’ Λοσάνο), Ζιελίνσκι (62’ Ελμάς), Ινσίνιε (86’ Ουνάς), Οσιμέν (90+1’ Πετάνια).

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Νταβίντοβιτς, Γκίντερ (84’ Μανιάνι), Τσεκερίνι, Φαραόνι, Ταμέζε, Βελόσο, Καζάλε, Μπαράκ (75’ Μπέσα), Καπράρι (84’ Κάλινιτς), Σιμεόνε (75’ Λαζάνια).