Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Βαλένθια σόκαρε την Ατλέτικο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (3-3)

Η Βαλένθια σόκαρε την Ατλέτικο με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (3-3)

Το 1-3 μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε 3-3 στο φινάλε και η Ατλέτικο άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Μεστάγια κόντρα στην Βαλένθια.

«Αυτοκτονία» της Ατλέτικο με την Βαλένθια στο Μεστάγια. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά οι «νυχτερίδες» βρήκαν δύο γκολ στο φινάλε και ισοφάρισαν σε 3-3 στερώντας δύο βαθμούς από τους πρωταθλητές.

Στο 35’ ο Σουάρες με όμορφη προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-1 και στο 50′ η Βαλένθια έφτασε στο 1-1 με τον Σάβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του από γύρισμα του Γουέδες.

Η Ατλέτικο πήρε και πάλι το προβάδισμα όταν στο 58′ ο Γκριεζμάν έκανε απίθανη κούρσα και με υπέροχο τελείωμα νίκησε τον Σίλεσεν για το 1-2 ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Βρσάλικο με τακουνάκι εξ επαφής έγραψε το 1-3.

Η Βαλένθια είχε δοκάρι με τον Βας στο 63′ και κατάφερε να μειώσει σε 2-3 με πλασέ του Ντούρο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην τελευταία φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ και ο Ντούρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Βαλένθια: Σίλεσεν, Γκαγιά, Γκιγιαμόν, Αλντερέτε (85’ Κοϊνρεντί), Ντιακαμπί, Φουλκιέ, Ράτσιτς (64’ Μάρκος Αντρέ), Βας (64’ Μούς), Σολέρ (85’ Βαγιέχο), Γουέδες, Έλντερ Κόστα (84’ Ντούρο)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Ερμόσο, Τρίπιερ (8’ Βρσάλικο), Σάβιτς, Χιμένες, Ντε Πολ (87’ Ερέρα), Κόκε, Κορέα (72’ Κοντογκμπιά), Καρασκό, Γκριεζμάν, Σουάρες (87’ Ζοάο Φέλιξ).

Only in

Αποκάλυψη: Εγγραφο ΕΛ.ΑΣ για «εξωραϊσμό» τμημάτων εν όψει άφιξης της Επιτροπής του ΟΗΕ για βασανιστήρια

Η επίσκεψη αποσυνδέεται από τα πρόσφατα συμβάντα σε Αγιο Παντελεήμονα και Ομόνοια. Zητείται να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στους ελέγχους των εκπροσώπων του ΟΗΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024