«Αυτοκτονία» της Ατλέτικο με την Βαλένθια στο Μεστάγια. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 μέχρι το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά οι «νυχτερίδες» βρήκαν δύο γκολ στο φινάλε και ισοφάρισαν σε 3-3 στερώντας δύο βαθμούς από τους πρωταθλητές.

Στο 35’ ο Σουάρες με όμορφη προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-1 και στο 50′ η Βαλένθια έφτασε στο 1-1 με τον Σάβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του από γύρισμα του Γουέδες.

Η Ατλέτικο πήρε και πάλι το προβάδισμα όταν στο 58′ ο Γκριεζμάν έκανε απίθανη κούρσα και με υπέροχο τελείωμα νίκησε τον Σίλεσεν για το 1-2 ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Βρσάλικο με τακουνάκι εξ επαφής έγραψε το 1-3.

Η Βαλένθια είχε δοκάρι με τον Βας στο 63′ και κατάφερε να μειώσει σε 2-3 με πλασέ του Ντούρο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην τελευταία φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ και ο Ντούρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Βαλένθια: Σίλεσεν, Γκαγιά, Γκιγιαμόν, Αλντερέτε (85’ Κοϊνρεντί), Ντιακαμπί, Φουλκιέ, Ράτσιτς (64’ Μάρκος Αντρέ), Βας (64’ Μούς), Σολέρ (85’ Βαγιέχο), Γουέδες, Έλντερ Κόστα (84’ Ντούρο)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Ερμόσο, Τρίπιερ (8’ Βρσάλικο), Σάβιτς, Χιμένες, Ντε Πολ (87’ Ερέρα), Κόκε, Κορέα (72’ Κοντογκμπιά), Καρασκό, Γκριεζμάν, Σουάρες (87’ Ζοάο Φέλιξ).