J2US – «Πάγωσε» η Δέσποινα Βανδή με το καρφί του Νίκου Κοκλώνη για τον Βασίλη Μπισμπίκη
Η γεμάτη υπονοούμενα αφιέρωση του Νίκου Κοκλώνη στη Δέσποινα Βανδή
Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά την επιστροφή από το ταξίδι στη Ρώμη πλάι στον Βασίλη Μπισμπίκη, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό του λαμπερού σόου του Alpha. Ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, όμως, είχε τον τρόπο να σχολιάσει την μικρή αυτή εξόρμηση της.
Φωτογραφίες κατά την αναχώρησή από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τη γειτονική χώρα είδαμε τις προηγούμενες μέρες όπως και στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο της Ρώμης, όμως φαίνεται πως ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν περίμεναν να συναντήσουν κάμερες και στην άφιξή τους.
«Πάμε σε διαφημίσεις και μόλις επιστρέψουμε θα γίνει χαμός! Αλλά πώς θα φύγουμε;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Νίκος Κοκλώνης προς το κοινό. «Με ένα τραγούδι αφιερωμένο η στην αγαπημένη μου Δέσποινα» συμπλήρωσε με χαμόγελο.
Δείτε το βίντεο
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού




