Big Brother – Πρόωρο τέλος για το ριάλιτι εγκλεισμού;
Οργιάζουν οι φήμες ότι ο τελικός θα γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα
Απογοητευμένοι φαίνεται πως είναι στον ΣΚΑΪ με το Big Brother. To ριάλιτι δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και γι΄αυτό οι ιθύνοντες θα «τρέξουν» τον τελικό.
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού θα μπει «λουκέτο» μία εβδομάδα νωρίτερα.
Συγκεκριμένα, ο τελικός αναμένεται στις 17 Δεκεμβρίου και όχι παραμονή Χριστουγέννων, όπως πολλές φορές συνήθιζαν να κάνουν τέτοιου είδους προγράμματα.
Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή τονίστηκε ότι δεν θα ξαναδούμε την επόμενη σεζόν το Big Brother και ίσως να μην ξαναδούμε το συγκεκριμένο ριάλιτι καθόλου στο μέλλον, τουλάχιστον από το συγκεκριμένο κανάλι.
Δείτε όσα ειπώθηκαν παρακάτω
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
