Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μπιφτέκια γαλοπούλας με γλυκοπατάτες και μανιτάρια
Εύκολη συνταγή για όλα τα γούστα
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας.
Υλικά
700 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. βρώμη
80 γρ. λιαστή ντομάτα
100 γρ. καρότο τριμμένο
2 κ.σ. μηλόξυδο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 σκ. σκόρδο
1 αυγό
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι δυόσμο
2 κ.σ. μουστάρδα
Πάπρικα
Θυμάρι
60 γρ. τυρί κατσικίσιο
1,5 κιλό γλυκοπατάτες
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!
- Η επιστροφή του Χάμιλτον – Νίκη μετά από δυόμισι χρόνια
- Μαρούσι: Συναγερμός στις Αρχές για εξαφάνιση 17χρονης
- Καλιφόρνια: Το παλαιότερο δέντρο του πλανήτη απειλείται λόγω της… ανάπτυξης
- Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Κώτσιρα για τη νέα σεζόν
- Η ατάκα του Μπαρτζώκα σε φίλαθλο του Ολυμπιακού για Βεζένκοφ και Φουρνιέ (vid)
- Βαρκελώνη: Λένε «αρκετά» με τον υπερτουρισμό και καταβρέχουν με νεροπίστολα τους τουρίστες