Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μπιφτέκια γαλοπούλας με γλυκοπατάτες και μανιτάρια
Εύκολη συνταγή για όλα τα γούστα
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας.
Υλικά
700 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. βρώμη
80 γρ. λιαστή ντομάτα
100 γρ. καρότο τριμμένο
2 κ.σ. μηλόξυδο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 σκ. σκόρδο
1 αυγό
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι δυόσμο
2 κ.σ. μουστάρδα
Πάπρικα
Θυμάρι
60 γρ. τυρί κατσικίσιο
1,5 κιλό γλυκοπατάτες
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!
- Praktiker Hellas: Επανεγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου καταστήματος της στην Καλαμάτα
- Παππάς: Οι μειώσεις των τραπεζικών προμηθειών δεν είναι «θαύμα» Μητσοτάκη, προβλέπονται από την ΕΕ
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Δεν υπήρξαν συμφωνίες της Κωνταντινούπολης, ήταν η απάντηση στο τελεσίγραφο της Ρωσίας
- Το «άσχημο» χριστουγεννιάτικο πουλόβερ που όλοι αγαπάμε να μισούμε
- Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» Φλόγα ελπίδας και ζωής (pics)
- Εύβοια: Γιος και γαμπρός αλληλοκατηγορούνται για τη δολοφονία του 66χρονου – Πώς περιγράφουν το άγριο έγκλημα