Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι μια 51χρονη γυναίκα πέθανε από κοροναϊό στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, καθώς απαιτούσε να μη διασωληνωθεί.
Η άτυχη γυναίκα που προσβλήθηκε και νόσησε από τον κοροναϊό, φέρεται ότι ήταν αρνήτρια του συγκεκριμένου ιού και του εμβολίου και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο αφού αρνήθηκε να διασωληνωθεί.
Η ανιψιά της άτυχης γυναίκας, μιλώντας στον Alpha, καταγγέλλει ότι ένας επόπτης υγείας προέτρεπε την 51χρονη να μη διασωληνωθεί, να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας