Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει το πιο ωραίο κέικ με πραλίνα φουντουκιού
Ιδανικό για να συνοδεύετε τον καφέ ή το τσάι σας
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για ένα λαχταριστό κέικ.
Υλικά για το παντεσπάνι
150 γρ. βούτυρο
175 γρ. ζάχαρη
4 αυγά μέτρια
175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. φουντούκια
Υλικά για τη μους πραλίνας
220 γρ. κουβερτούρα 53%
280 γρ. φουντουκόπαστα
510 ml κρέμα γάλακτος 35%
Υλικά για το γλάσο:
150 ml κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
150 γρ. φουντούκια ψημένα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του και καλή σας όρεξη!
- Αφρική: Οι κάτοικοι αυτής της χώρας ζουν ακόμα στο… 2016 – Θα κάνουν Πρωτοχρονιά την 11η Σεπτεμβρίου
- Σάουθγκεϊτ: «Ανέλαβα την εθνική για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο»
- Ολυμπιακός: Έρχεται την Δευτέρα ο Βιλντόζα
- Έγινε διάσημη με το Hawk Tuah και τώρα πλουτίζει
- Ιαπωνία: Η απίστευτη ιστορία του άντρα που περιμένει 45 χρόνια την θανατική ποινή του
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 2,5 ετών κοριτσάκι – Είχε νοσήσει από παρβοϊό