Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει το πιο ωραίο κέικ με πραλίνα φουντουκιού
Ιδανικό για να συνοδεύετε τον καφέ ή το τσάι σας
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για ένα λαχταριστό κέικ.
Υλικά για το παντεσπάνι
150 γρ. βούτυρο
175 γρ. ζάχαρη
4 αυγά μέτρια
175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. φουντούκια
Υλικά για τη μους πραλίνας
220 γρ. κουβερτούρα 53%
280 γρ. φουντουκόπαστα
510 ml κρέμα γάλακτος 35%
Υλικά για το γλάσο:
150 ml κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
150 γρ. φουντούκια ψημένα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του και καλή σας όρεξη!
- Τζεφ Μπέζος: Ένας ακόμα τεχνολογικός μεγιστάνας σε δείπνο με τον Τραμπ
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Χαρακτήρισε «ψυχοπαθή» τον Πούτιν μετά την πρόταση για τεχνολογική «μονομαχία» με τη Δύση
- Η Σκάρλετ Γιόχανσον και οι δεινόσαυροι: Νέο εντυπωσιακό υλικό από το «Jurassic World: Rebirth»
- Έκλεβαν πολυτελή οχήματα SUV και τα πωλούσαν στο εξωτερικό – Το αιματηρό επεισόδιο με τον αρχηγό της σπείρας
- Κρήτη: Eίχε προσπαθήσει και πατήσει με το αμάξι του και άλλα άτομα ο 33χρονος Γάλλος
- Κώστας Γεωργουσόπουλος: Μ’ οδηγό ένα γραφιά…