Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει το πιο ωραίο κέικ με πραλίνα φουντουκιού
Ιδανικό για να συνοδεύετε τον καφέ ή το τσάι σας
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για ένα λαχταριστό κέικ.
Υλικά για το παντεσπάνι
150 γρ. βούτυρο
175 γρ. ζάχαρη
4 αυγά μέτρια
175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. φουντούκια
Υλικά για τη μους πραλίνας
220 γρ. κουβερτούρα 53%
280 γρ. φουντουκόπαστα
510 ml κρέμα γάλακτος 35%
Υλικά για το γλάσο:
150 ml κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
150 γρ. φουντούκια ψημένα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του και καλή σας όρεξη!
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;