Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μάνος Βροντζάκης – Γνωστός κύριος της πολιτικής ήθελε να μπω στο ντους μαζί του

Μάνος Βροντζάκης – Γνωστός κύριος της πολιτικής ήθελε να μπω στο ντους μαζί του

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» είπε πως κάποιος σχεδιαστής είχε προσπαθήσει να τον πιάσει, ενώ περιέγραψε πώς ένα πολιτικό πρόσωπο του ζήτησε να μπουν μαζί στο ντους

Αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, έκανε το μοντέλο και personal trainer, Μάνος Βροντζάκης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» είπε πως κάποιος σχεδιαστής είχε προσπαθήσει να τον πιάσει, ενώ περιέγραψε πώς ένα πολιτικό πρόσωπο του ζήτησε να μπουν μαζί στο ντους.

«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα ξεκινήματά μου σαν μοντέλο, θα περπατούσα στην πασαρέλα ενός σχεδιαστή. Παρενέβη την ώρα που άλλαζα. Προσπάθησε να με δει γυμνό και να με ντύσει, ώστε με πιάσει» είπε ο Μάνος Βροντζάκης.

«Γνωστός κύριος της πολιτικής ήθελε να μπω στο ντους μαζί του»

«Ως personal trainer, ένας πολύ γνωστός κύριος της πολιτικής μού άνοιξε την πόρτα του με την πετσέτα, πορφασισζόμενος ότι δεν είναι πολύ καλά για γυμναστική, λέγοντάς μου ότι ήθελε να μπω στο ντους μαζί του, Κατάλαβα τι μέλλει γενέσθαι και σηκώθηκα κι έφυγα» αποκάλυψε στη συνέχεια.

Ερωτηθείς για το αν σκέφτεται να πάρει μέρος σε κάποιο ριάλιτι, απάντησε ότι «χθες με κάλεσαν από το καινούργιο Survivor, ακόμα δεν ξέρω αν θα πάω, θα δω. Με είχαν προσεγγίσει και για το πρώτο Bachelor αλλά δεν με ενδιέφερε σαν concept καθόλου, δεν το θεωρώ όμορφο προς τα κορίτσια».

Only in

ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο «μανιφέστο» των «87» κατά της ηγεσίας – Αποχώρηση από ΠΓ με αιχμές

Κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη πως ενώ η Πολιτική Γραμματεία είχε ως θέμα το μέλλον των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δόθηκε καμία πρόταση του προέδρου, ενώ άφησαν αιχμές για τη βουλευτική έδρα Ηλιόπουλου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024