Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μιλφέιγ με φυτική κρέμα
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα πετυχημένο μιλφέιγ.
- Πού βρίσκεται η Ahoo Daryaei; - «Αν την έχουν πειράξει θα πάρουν φωτιά οι δρόμοι»
- Όσα συνέβησαν μέσα στην έπαυλη του Φρανκ Σινάτρα – Τζόγος και κρυφές ερωτικές συναντήσεις
- Νέες ισραηλινές σφαγές σε Βηρυτό και Γάζα που παραπέμπει στην «Αποκάλυψη»
- Πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας: Μήπως είναι πολύ αργά για να αλλάξει η πορεία του;
Υλικά:
250 ml φυτική κρέμα μαγειρικής
1 λίτρο γάλα
130 γρ. κορν φλάουρ
7 κρόκους από μεσαία αυγά
280 γρ, ζάχαρη
120 γρ. βούτυρο
1 στικ βανίλιας
Για τη βάση:
900 γρ. φύλλα σφολιάτας
150 γρ. βούτυρο
150 γρ. ζάχαρη καστανή
100 γρ. ζάχαρη άχνη
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις