Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σίλβα – «Η Σερβία ήταν κυρίαρχη και αυτό είναι ντροπιαστικό»

Σίλβα – «Η Σερβία ήταν κυρίαρχη και αυτό είναι ντροπιαστικό»

Ο Μπερνάρντο Σίλβα μίλησε μετά την ήττα της Πορτογαλίας από τη Σερβία (1-2) και χαρακτήρισε ντροπιαστικό το γεγονός πως η Σερβία ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά την ήττα της Πορτογαλίας από τη Σερβία (1-2) ο Μπερνάρντο Σίλβα στάθηκε στο γεγονός ότι η Σερβία ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, κάτι το οποίο χαρακτήρισε ντροπιαστικό.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι για την Πορτογαλία. Σκοράραμε νωρίς, αλλά μετά σταματήσαμε να παίζουμε. Δεν μπορώ να βρω λόγια για να το περιγράψω, δεν υπάρχουν. Ήταν απαίσιο, πρέπει να πάμε πολύ καλύτερα γιατί έχουμε τα playoffs τον Μάρτιο και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Αλλά στην έδρα μας, με 65 χιλιάδες φιλάθλους, έπρεπε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Ζητώ συγγνώμη από τους Πορτογάλους που παρακολούθησαν έναν αγώνα που δεν έπρεπε να δουν

Το πλάνο ήταν να έχουμε την μπάλα, αλλά η Σερβία ήταν κυρίαρχη. Δεδομένης της ποιότητας των παικτών μας, αυτό είναι ντροπιαστικό. Έπαιξα λίγο πιο περιορισμένα, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, μέχρι που ήρθε η στιγμή που σκέφτηκα ότι ένας άλλος παίκτης μπορεί να βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση από μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 27χρονος άσος της Σίτι.

Only in

Αποκάλυψη: Εγγραφο ΕΛ.ΑΣ για «εξωραϊσμό» τμημάτων εν όψει άφιξης της Επιτροπής του ΟΗΕ για βασανιστήρια

Η επίσκεψη αποσυνδέεται από τα πρόσφατα συμβάντα σε Αγιο Παντελεήμονα και Ομόνοια. Zητείται να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στους ελέγχους των εκπροσώπων του ΟΗΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024