Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Κανάκης - Θέλετε να γυρίσουμε αυτή τη χώρα στο Μεσαίωνα ρε γαμ@το;

Αντώνης Κανάκης – Θέλετε να γυρίσουμε αυτή τη χώρα στο Μεσαίωνα ρε γαμ@το;

Δείτε τι εκνεύρισε τον παρουσιαστή στον «αέρα» της εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Αντώνης Κανάκης, με φόντο τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο διασώστης προσφύγων, Ιάσονας Αποστολόπουλος, στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται».

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια δέχτηκε σκληρή κριτική από χρήστες του Twitter, οι οποίο σχολίασαν την πρωτοβουλία της να φιλοξενήσει τον Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Στον απόηχο των όσων κατηγόρησε η Ολλανδή δημοσιογράφος τον Έλληνα πρωθυπουργό για το προσφυγικό ζήτημα στη χώρα ο Έλληνας διασώστης κλήθηκε να μεταφέρει τα όσα έχει ζήσει ο ίδιος μέσα από την εμπειρία του.

Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή ένα δημοσίευμα για τον σάλο που προκλήθηκε πήρε θέση για τα όσα έγιναν προτού  ξεκινήσει η κανονική ροή της εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα».

«Έχουμε βάλει σκοπό να γυρίσουμε αυτή τη χώρα στο Μεσαίωνα κανονικά; Είμαστε σε καλό δρόμο. Να ξεκινήσουμε τα βασανιστήρια σιγά – σιγά, να έχουμε το ‘πίσσα και πούπουλα’ στις πλατείες. Βγαίνει ένας άνθρωπος, ο οποίος είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με αυτά που λέει, αυτός ο άνθρωπος ρισκάρει τη ζωή του για ανθρώπινες ζωές ρε γαμώτο. Αυτό δεν είναι πιο πάνω από οποιαδήποτε δεξιά ή αριστερά; Για τη Ναταλία τι προτιμάτε; Να έχει καλεσμένη τη νικήτρια του The Bachelor;» επεσήμανε ο παρουσιαστής.

Sports in

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Ναν»

Στη Λιθουανία βάζουν… φωτιά για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση – Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό σκόρερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024