O chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει λαζάνια στο φούρνο με κιμά
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο.
Υλικά
1 συσκευασία KYKNOS PASSATA Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας 7%
500 γρ. λαζάνια
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ. κιμά χοιρινό
1 κρεμμύδι
1 στικ σέλερι
200 ml ΄κόκκινο κρασί
500 ml ζωμό
1 σκ. Σκόρδο
Θυμάρι
Μπαχάρι
Ελαιόλαδο
120 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι
1 λίτρο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
300 γρ. γραβιέρα
- Σπάτα: Έρευνα για ανθρωποκτονία ζητά η εισαγγελέας για τον φοιτητή που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του
- Τι είναι η waive list που μπήκε ο Βεζένκοφ και τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό
- Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
- Ρίκα Διαλυνά: Η καριέρα στην Αμερική και η ιδιαίτερη σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
- Κατακράτηση: Ποιο διατροφικό πλάνο να ακολουθήσουμε πριν την παραλία;
- O Mαρτίνες έστειλε την Αργεντινή στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα (1-1 κ.δ, 4-2 πεν., vid)