Ακόμα μία επιστροφή μετρά ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό να προετοιμάζεται σχεδόν με όλα του τα «όπλα».
Μετά τους Γκάρι Ροντρίγκες, Μαντί Καμαρά, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα και ο Χένρι Ονιεκούρου.
Ο νιγηριανός εξτρέμ ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις τελευταίες μέρες και είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής.
Μοναδικός απών για τον πορτογάλο προπονητή είναι πλέον ο Πιέρ-Μαλόνγκ Κουντέ.
Ο καμερουνέζος χαφ έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και όλα δείχνουν πως δε θα καταφέρει να προλάβει το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League.
Από χθες μπήκαν στις προπονήσεις και οι έλληνες διεθνείς (Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας και Βρουσάι), ενώ σήμερα θα επιστρέψει ο Σισέ και αύριο θα μπουν ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Βατσλίκ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.