Κλείνει τα στόματα η βασίλισσα Ελισάβετ – Δημόσια εμφάνιση εντός του παλατιού
«Κανείς από εμάς δεν μπορεί να επιβραδύνει το πέρασμα του χρόνου», ανέφερε η ίδια
- Βενσάλ Κασέλ, ετών 58: Η Μπελούτσι, ο Άντριου Τέιτ & άλλες ιστορίες για αυτόν που έφερε το Μίσος στην οθόνη
- Γιατί η Γερμανία δεν θα συνελάμβανε τον Νετανιάχου
- Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη, ζητώντας να μειωθούν τα ενοίκια
- Η Tesla η πιο θανατηφόρα μάρκα αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος
Τέλος τις κακές γλώσσες που την ήθελαν ανήμπορη και βαριά άρρωστη, έβαλε η βασίλισσα Ελισάβετ με νέα της δημόσια εμφάνιση, εντός του κάστρου του Ουίνδσορ.
Η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας συναντήθηκε με τον απερχόμενο αρχηγό του επιτελείου Άμυνας, βάζοντας τέλος στις φήμες ότι δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της.
Κανείς δεν τα βάζει με το χρόνο
Η ίδια χθες απολογήθηκε για την απουσία της από τη Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας με ένα μήνυμα.
«Κανείς από εμάς δεν μπορεί να επιβραδύνει το πέρασμα του χρόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη απουσία της από τη Σύνοδο, εδώ και 40 χρόνια.
«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια από τότε που ο Πρίγκιπας Φίλιππος και εγώ παρευρεθήκαμε στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση της Γενικής Συνόδου…. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να επιβραδύνει το πέρασμα του χρόνου, και ενώ συχνά εστιάζουμε σε όλα όσα έχουν αλλάξει στα ενδιάμεσα χρόνια, πολλά παραμένουν αμετάβλητα, συμπεριλαμβανομένου του Ευαγγελίου του Χριστού και των διδασκαλιών του», ανέφερε στο μήνυμά της η βασίλισσα Ελισάβετ προς τη Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας, την οποία διάβασε ο Πρίγκιπας Edward..
Και πρόσθεσε: «Για τους ανθρώπους της πίστης, τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, με άνευ προηγουμένου περιορισμούς στην πρόσβαση της δημόσιας λατρείας. Για πολλούς, ήταν μια περίοδος άγχους, θλίψης και κούρασης.
Ωστόσο, το Ευαγγέλιο έφερε ελπίδα, όπως έκανε στους αιώνες. Επίσης, η Εκκλησία προσαρμόστηκε στη νέα πραγματικότητα της πανδημίας του κορονοϊού και συνέχισε τη διακονία της, συχνά με νέους τρόπους, όπως οι ψηφιακές μορφές λατρείας».
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις