«Σχεδόν από την πρώτη στιγμή στήριξα τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ήταν πολιτικό το κριτήριο», δήλωσε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή, ενώ είπε «ναι» στα debate στέλνοντας μήνυμα τόσο προς τον κ. Ανδρουλάκη όσο και στον Γιώργο Παπανδρέου.
Ερωτηθείσα αν θα παραμείνει στο κόμμα στην περίπτωση που χάσει ο κ. Λοβέρδος, η κ. Καϊλή απάντησε ότι «έχουμε δεσμευτεί, ότι όλοι είμαστε εδώ για να αθροίσουμε το κόμμα. Το ποιος θα κερδίσει ή θα χάσει δεν άλλαξε ποτέ το δικό μας ρόλο και πλαίσιο».
Η κ. Καϊλή εξέφρασε την επιθυμία της να γίνουν debate και να συμμετέχει, όπως είπε, και ο κ. Ανδρουλάκης- που είχε αντιρρήσεις για τους δημοσιογράφους- και ο Γιώργος Παπανδρέου. «Να αφήσουμε προσχήματα και προτάσεις και όπου υπάρχει η δυνατότητα διαλόγου την επιδιώκουμε για να υπάρχουν και καθαρές θέσεις».
Για την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι δόθηκαν μάχες στο ΚΙΝΑΛ για να ενωθεί η παράταξη και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ. «Σε αυτή την κοινωνία όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε. Και στο ΣΥΡΙΖΑ τους βρίσκεις και στη ΝΔ».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.