To DWTS «μετακομίζει». Ο διαγωνισμός χορού αλλάζει μέρα μετάδοσης και από Κυριακή θα μετακινηθεί στην Παρασκευή.
Αυτό, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Happy Day, θα ξεκινήσει από τις 24 Δεκεμβρίου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το Big Brother.
Ο λόγος είναι γιατί και οι δύο παραγωγές χρησιμοποιούν το ίδιο control στα στούντιο ΚΑΠΑ 2, οπότε και δεν μπορούσαν να παίζουν την ίδια ώρα.
Επίσης, καθώς μειώνονται τα ζευγάρια οι ιθύνοντες ετοιμάζουν διάφορες εκπλήξεις
Στα επόμενα live λοιπόν, θα δούμε διάφορους celebrities να ανεβαίνουν στη σκηνή και να χορεύουν ενώ τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά η Βίκυ Καγιά θα κάνει ρεβεγιόν με τους τηλεθεατές.
«Είναι πάρα πολύ ωραία αλλαγή, είναι ωραίο να κάνουμε γιορτές μαζί με τον κόσμο και είναι ωραίο ο πιο γιορτινός Γενάρης να αλλάξει κάτι. Εμένα μου αρέσει, δεν έχω πρόβλημα. Είναι και πιο βολική μέρα η Παρασκευή γιατί τα παιδιά δεν έχουν σχολείο το Σάββατο», είπε για τις αλλαγές η παρουσιάστρια.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας