Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Μακάμπι

Ολυμπιακός – Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες απέναντι στη Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/11, 21:00) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα του από την Αναντολού Εφές

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Αναντολού Εφές και να επιστρέψει στις νίκες, υποδεχόμενος τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (19/11, 21:00) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι στην έδρα τους στη φετινή διοργάνωση, μετρώντας το απόλυτο 6Χ6, αλλά η «ομάδα του λαού» έρχεται φορμαρισμένη (7-3) και θα επιδιώξει να «σπάσει» το σερί. Στο τελευταίο παιχνίδι, η Μακάμπι επικράτησε με 95-84 της Μονακό, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος τελείωσε με 37 πόντους, 8 ασίστ και 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε MVP της 10ης αγωνιστικής.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του για δεύτερο σερί παιχνίδι τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ, με τον Γάλλο να μην έχει ξεπεράσει ακόμα την κάκωση που έχει υποστεί και η θέση του θα καλυφθεί από τον Κουίνσι Έισι, που μένει να δούμε αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει λευκό το απουσιολόγιό του.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024