Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ - Ένα τραγούδι για τον Στίβεν Τζέραρντ

Λίβερπουλ – Ένα τραγούδι για τον Στίβεν Τζέραρντ

Η 11η Δεκεμβρίου 2021 δε θα είναι μια απλή ημερομηνία για το ποδόσφαιρο

To σκηνικό είναι ήδη «φτιαγμένο» στο μυαλό των φίλων της Λίβερπουλ, τα πλάνα από τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών ήδη ετοιμάζονται, τα φλας… οπλίζουν για να πάρουν «φωτιά».

Η 11η Δεκεμβρίου 2021 δε θα είναι μια ημερομηνία όπως όλες οι άλλες για τη Λίβερπουλ και το «Άνφιλντ». Ο Στίβεν Τζέραρντ θα εμφανιστεί εκεί ως αντίπαλος της ομάδας που λάτρεψε και από την οποία λατρεύτηκε. Και η χθεσινή του συνέντευξη Τύπου ως προπονητή της Άστον Βίλα δε θα μπορούσε παρά να έχει… μπόλικη Λίβερπουλ στην κουβέντα.

Με τον ίδιο τον Βρετανό όχι μόνο να μην αποδέχεται το χαρακτηρισμό «σκαλοπάτι για να δουλέψει στη Λίβερπουλ» που έχουν δώσει κάποιοι στην απόφασή του να αναλάβει τους Χωριάτες, αλλά να εύχεται δημόσια στον Γιούργκεν Κλοπ να υπογράψει αιώνιο συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα, αφού είναι ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης.

«Κρατάω επαφή με τον Κλοπ. Τον πετυχαίνω πού και πού στη γειτονιά, γιατί βγάζει τα σκυλιά του βόλτα και μένουμε αρκετά κοντά. Μου έστειλε κι ένα μήνυμα να μου πει ότι περιμένει μια αγκαλιά τον επόμενο μήνα στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Η Λίβερπουλ έχει έναν παγκόσμιας κλάσης προπονητή αυτή τη στιγμή και θα χαιρόμουν προσωπικά να μάθω ότι θα μπορούσε να υπογράψει αιώνιο συμβόλαιο για να μείνει για πάντα στην ομάδα».

Αυτά τα λόγια του Τζέραρντ έσβησαν οποιαδήποτε σκιά γύρω από τον επαγγελματισμό του. Και το πώς αντιμετωπίζει τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, που λέγεται Άστον Βίλα. Κι αν σε 20 μέρες στο Άνφιλντ χυθεί και κανένα δάκρυ παραπάνω;

Κανείς δε θα τον κατηγορήσει. Άλλωστε ποιος δε θα κλάψει όταν το Kop θα τραγουδάει Steve Gerrard, Gerrard, He’ll pass the ball 40 yards, He’s big and he’s f***ing hard, Steve Gerrard, Gerrard…

Sports in

Mεντιλίμπαρ: Πιστεύει στα νιάτα και το δείχνει

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε εμπιστοσύνη στα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας των πειραιωτών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024