Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 : Δεν «Χ»άρηκε κανείς στην Νίκαια

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 : Δεν «Χ»άρηκε κανείς στην Νίκαια

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στην Νίκαια με Ιωνικό και Αστέρα να μένουν στο 1-1 και να ισοβαθμούν στους 10 βαθμούς.

Την επιστροφή στις νίκες αναζητούσαν στην Νίκαια ο Ιωνικός και ο Αστέρας Τρίπολης, με το τελικό 1-1 να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία ομάδα. Περισσότερο όμως δεν ικανοποιεί τους Αρκάδες που είχαν τις ευκαιρίες στο τέλος για να πάρουν το παιχνίδι, αλλά ο Χουτεσιώτης κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους. Από δέκα βαθμούς πλέον και οι δύο ομάδες.

O Αστέρας απείλησε πρώτος με ένα καλό σουτ με τον Σίτο στο 6′, αλλά με τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Ιωνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Τουράμ από σέντρα του Λένις. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ωστόσο ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση χάρη σε εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Τιλίκα που δεν άφησε περιθώρια στον Χουτεσιώτη.

Στο δεύτερο μέρος το ματς κυλούσε χωρίς ευκαιρίες μέχρι το 79′ που ο Άοσμαν απέιλησε την εστία του Τσιφτσή χωρίς να βρει στόχο και στο τελευταίο πεντάλεπτο οι Αρκάδες «άγγιξαν» το γκολ δύο φορές. Στο 85′ ο Σίτο δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Χουτεσιώτη ο οποίος στο 90′ κράτησε το 1-1 σε προσπάθεια του Ρούμπεν Γκαρσία.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Γκοτσούλιας, Λένις, Άοσμαν, Καμπράλ(58′ Μάναλης), Τουράμ(33′ Ματσούκας)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα(77′ Ιγκλέσιας), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Τιλίκα, Ριέρα(77′ Γκαρθία), Σίτο, Σονί(63′ Κρέσπι), Μπενίτο

Only in

Αποκάλυψη: Εγγραφο ΕΛ.ΑΣ για «εξωραϊσμό» τμημάτων εν όψει άφιξης της Επιτροπής του ΟΗΕ για βασανιστήρια

Η επίσκεψη αποσυνδέεται από τα πρόσφατα συμβάντα σε Αγιο Παντελεήμονα και Ομόνοια. Zητείται να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στους ελέγχους των εκπροσώπων του ΟΗΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024