Κορμός μιλφέιγ για απαιτητικούς γλυκατζήδες
Εύκολη συνταγή για όλους τους γλυκατζήδες
- Ένα εκατ. δολάρια θα δίνει ο Μασκ κάθε μέρα σε πολίτη μέχρι τις εκλογές - Η προϋπόθεση
- Εξαφάνιση 16χρονης από το Μοσχάτο - Η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
- Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης - Οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας
- Επιτρέπει ή όχι τελικά το TikTok τις πολιτικές διαφημίσεις; Το πείραμα στις ΗΠΑ
Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και αποκάλυψε τα μυστικά για ένα απολαυστικό κορμό μιλφέιγ.
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. πραλίνα
Για την κρέμα:
2 αυγά
100 γρ. ζάχαρη
20 γρ. αλεύρι
400 ml γάλα
2 βανίλιες
400 γρ. κρέμα γάλακτος
60 γρ. βούτυρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις