Κορμός μιλφέιγ για απαιτητικούς γλυκατζήδες
Εύκολη συνταγή για όλους τους γλυκατζήδες
Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και αποκάλυψε τα μυστικά για ένα απολαυστικό κορμό μιλφέιγ.
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. πραλίνα
Για την κρέμα:
2 αυγά
100 γρ. ζάχαρη
20 γρ. αλεύρι
400 ml γάλα
2 βανίλιες
400 γρ. κρέμα γάλακτος
60 γρ. βούτυρο
- Δημήτρης Κόκοτας: Είμαστε αισιόδοξοι λέει η σύζυγός του
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με τη Λαμία (pic)
- Τουρκία: Νεκρός 16χρονος από χιονοστιβάδα σε χιονοδρομικό κέντρο – Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν
- Ισοπαλία στο ΑΕΚ Β’ – Πανιώνιος (0-0), πρώτη νίκη για την Καβάλα (1-0, vids)
- Το «είμαι στην ώρα μου» στη δουλειά δεν μεταφράζεται για όλες τις γενιές το ίδιο
- Σύγκρουση αυτοκινήτου με συρμό του Τραμ στον Πειραιά – Διακοπή δρομολογίων και μποτιλιάρισμα στην Ποσειδώνος