Κορμός μιλφέιγ για απαιτητικούς γλυκατζήδες
Εύκολη συνταγή για όλους τους γλυκατζήδες
Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και αποκάλυψε τα μυστικά για ένα απολαυστικό κορμό μιλφέιγ.
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. πραλίνα
Για την κρέμα:
2 αυγά
100 γρ. ζάχαρη
20 γρ. αλεύρι
400 ml γάλα
2 βανίλιες
400 γρ. κρέμα γάλακτος
60 γρ. βούτυρο
- Το επτά το γνωστό: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς δίαιτες
- ΗΠΑ: 3η εκτέλεση με εισπνοή αζώτου στην Αλαμπάμα – Πάσχιζε να αναπνεύσει για αρκετά λεπτά
- Κύπρος: Γεωτρήσεις ξεκινά η ExxonMobil στα οικόπεδα 5 και 10 τον Ιανουάριο
- Αϊτή: Κάλεσε τον γάλλο πρεσβευτή για τις «απαράδεκτες» δηλώσεις Μακρόν περί «ηλίθιων ηγετών»
- ΗΠΑ: «Σκανδαλώδη» κατά τον Μπάιντεν τα εντάλματα σύλληψης του ΔΠΔ για Νετανιάχου και Γκάλαντ
- ΗΠΑ: Την Παμ Μπόντι ονομάζει υπουργό Δικαιοσύνης ο Τραμπ – Πρώην εισαγγελέας και πιστή συνήγορός του