Στην ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων υπηρετούν με αυταπάρνηση την πατρίδα σε όλα τα μέτωπα. Ακούραστοι φρουροί της εθνικής ασφάλειας, αλλά και προστάτες της καθημερινής ευημερίας των πολιτών» τόνισε ο πρωθυπουργός για να προσθέσει:
«Η αφοσίωση σας στο εθνικό καθήκον μας γεμίζει με υπερηφάνεια! Σας ευχαριστούμε!» ανέφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Εισόδια της Θεοτόκου, που εορτάζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι γυναίκες και οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων υπηρετούν με αυταπάρνηση την πατρίδα σε όλα τα μέτωπα. Ακούραστοι φρουροί της εθνικής ασφάλειας, αλλά και προστάτες της καθημερινής ευημερίας των πολιτών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.