Συναρπαστικό ματς στο Mapei Stadium, με την Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου να φιλοξενεί την Κάλιαρι του Μπάμπη Λυκογιάννη για την 13η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Βεβαίως, το ισόπαλο 2-2, δεν άφησε ικανοποιημένη καμία ομάδα, καθώς οι μεν γηπεδούχοι έμειναν μακριά από το τρίποντο για τρίτο σερί ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ο σύλλογος της Σαρδηνίας παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Σασουόλο βρίσκεται στην 12η θέση.

Στο 37ο λεπτό, η Σασουόλο άνοιξε το σκορ με τον Σκαμάκα να αξιοποιεί ωραία ασίστ του Μπεράρντι και να ανοίγει το σκορ. Στο 40′ ήρθε η απάντηση της Κάλιαρι όταν ο Ναντές πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ρασπαντόρι, έβγαλε τη σέντρα και ο Κεϊτά Μπαλντέ, με ανάποδο ψαλιδάκι, έκανε το 1-1.

Στο 51′ ο Λυκογιάννης ανέτρεψε τον Φρατέσι, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι υπέρ της Σασουόλο και ο Μπεράρντι έκανε το 2-1 στο 51ο λεπτό. Όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φρατέσι ανέτρεψε τον Ζοάο Πέδρο. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 2-2.

Παρά τις χαμένες ευκαιρίες των δυο ομάδων, το 2-2 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Αϊχάν, Φεράρι, Ροτζέριο (85′ Κυριακόπουλος), Φρατέσι, Λόπες, Τραορέ (85′ Ενρίκε), Μπεράρντι, Σκαμάκα (74′ Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι (90′ Μούλντουρ)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Ζάπα (78′ Κάσερες), Τσεπιτέλι, Καρμπόνι, Λυκογιάννης, Μπελανόβα, Γκράσι (78′ Ντεϊόλα), Μαρίν (84’Ολίβα), Ναντές, Κεϊτά Μπαλντέ (84′ Παβολέτι), Ζοάο Πέδρο