Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2025
weather-icon 21o
Scientific team for the determination of cheese making yields

Scientific team for the determination of cheese making yields

The team’s findings will be based on experiments.

A scientific team, which undertook the task of determining cheese-making yields, was set up by decision of the Minister of Rural Development and Food, Mr. Spilios Livanos.

This is a scientific team, the findings of which will be based on experiments and will then be used in a regulatory manner.

The task of the working group is to present a scientific conclusion on product technology, to define key components and their limits, to evaluate the technology entering the production line as well as to submit relevant findings for the institutionalization of cheese-making yields.

The experiments of the Working Group will be carried out at the Dairy Vocational School (EPAS) of Ioannina and at the Institute of Agricultural Technology – Dairy Department in Ioannina, of the Hellenic Agricultural Organization “DIMITRA” (ELGO- “DIMITRA”).

Must in

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Το τεράστιο κεφάλαιο του ΠΑΟΚ και η προστιθέμενη αξία που δίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία κόντρα στην ΑΕΚ και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2025
Απόρρητο