Scientific team for the determination of cheese making yields
The team’s findings will be based on experiments.
A scientific team, which undertook the task of determining cheese-making yields, was set up by decision of the Minister of Rural Development and Food, Mr. Spilios Livanos.
This is a scientific team, the findings of which will be based on experiments and will then be used in a regulatory manner.
The task of the working group is to present a scientific conclusion on product technology, to define key components and their limits, to evaluate the technology entering the production line as well as to submit relevant findings for the institutionalization of cheese-making yields.
The experiments of the Working Group will be carried out at the Dairy Vocational School (EPAS) of Ioannina and at the Institute of Agricultural Technology – Dairy Department in Ioannina, of the Hellenic Agricultural Organization “DIMITRA” (ELGO- “DIMITRA”).
- Εμανουέλ Μακρόν: Σύνεση ζητάει ο Γάλλος πρόεδρος – Η πρώτη αντίδρασή του εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων
- Λέει «αντίο» στο ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα (vid)
- Εκλογές Γαλλία: Πανηγυρισμοί για τη νίκη της Αριστεράς – Σε επιφυλακή η αστυνομία
- Ζορντάν Μπαρντελά: «Η Γαλλία πέφτει στα χέρια της άκρας αριστεράς» – Απογοητευμένος με το εκλογικό αποτέλεσμα
- Καιρός: Σαρωτικοί άνεμοι στην Κάρυστο – Στα 101 χλμ/ώρα οι ριπές ανέμου
- Συναγερμός για εξαφάνιση 12χρονης από τον Άγιο Παντελεήμονα