
Κοροναϊός – Ποινική δίωξη στον δικηγόρο αρνητή
Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ο φάκελος της υπόθεσης απεστάλη στην Εισαγγελία Εφετών προκειμένου να προσδιοριστεί η δίκη του από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας που έχει εκ του νόμου ως δικηγόρος.
Αντιμέτωπος με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση είναι από χθες ο δικηγόρος ο οποίος φέρεται να δηλώνει αρνητής του κοροναϊού αλλά και του εμβολίου ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης των ασθενών, υποστηρίζοντας πως γίνονται χωρίς λόγο.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης μετά την ολοκλήρωση της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διαταχθεί με αφορμή ηλεκτρονικά αρχεία με τις αναφορές του δικηγόρου για τον κοροναϊό που είχαν διαβιβαστεί από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ο φάκελος της υπόθεσης απεστάλη στην Εισαγγελία Εφετών προκειμένου να προσδιοριστεί η δίκη του από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας που έχει εκ του νόμου ως δικηγόρος.
- Δύο εκατ. δολάρια σε δύο ψηφοφόρους έταξε ο Μασκ – Διαφθορά καταγγέλλουν οι Δημοκρατικοί
- Κυβερνοεπίθεση στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: 813GB με προσωπικά δεδομένα διέρρευσαν στο σκοτεινό διαδίκτυο
- Τα… 500 του Μάρκο Σίλβα, τα ρεκόρ και ο Ολυμπιακός (pic)
- Αθηνά Ωνάση, ετών 40: Σπάνια δημόσια εμφάνιση της «χρυσής κληρονόμου» σε gala του Πομπιντού
- Γιατί η αλλαγή της ώρας εξακολουθεί να αποτελεί πολιτικό ζήτημα στην Ευρώπη;
- Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 82-77: Έριξε τον Ολυμπιακό από την κορυφή