Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει πατατοσαλάτα με τόνο
Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή, που αξίζει να δοκιμάσετε
- Σε απόγνωση οι ένοικοι της πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους - Ακόμη περιμένουν ενημέρωση για την κρατική αρωγή
- Γκλέτσος – Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αν έρθω δεύτερος και η διαφορά είναι μεγάλη δεν θα πάω σε β’ γύρο
- «Σπεύσατε για χρυσό» - το σημείωμα των αναλυτών της Goldman Sachs
- Πάνω από 100 νεκροί σε μία μέρα από ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε Γάζα και Λίβανο
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για μία πετυχημένη πατατοσαλάτα.
Υλικά:
- Μία συσκευασία τόνου
- 300 γρ. baby πατάτες
- 1/2 πράσινη πιπεριά
- 70 γρ. καλαμπόκι
- 40 γρ. ελιές ροδέλες
- 100 γρ. αρακά
- 1 σκ. σκόρδο
- Άνηθο
- Δυόσμο
- Ξύσμα από χυμό από 1/2 λεμόνι
- 40 γρ. μαγιονέζα
- Ελαιόλαδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις