Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει πατατοσαλάτα με τόνο
Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή, που αξίζει να δοκιμάσετε
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για μία πετυχημένη πατατοσαλάτα.
Υλικά:
- Μία συσκευασία τόνου
- 300 γρ. baby πατάτες
- 1/2 πράσινη πιπεριά
- 70 γρ. καλαμπόκι
- 40 γρ. ελιές ροδέλες
- 100 γρ. αρακά
- 1 σκ. σκόρδο
- Άνηθο
- Δυόσμο
- Ξύσμα από χυμό από 1/2 λεμόνι
- 40 γρ. μαγιονέζα
- Ελαιόλαδο
- Εξαφανίστηκε 13χρονη στην Κατερίνη – Συναγερμός στις Αρχές
- Ναυτιλία: Κρεσέντο αυξήσεων στους ναύλους των containers – Από 270% μέχρι και 450%
- Ελλάδα – Κροατία: Οι διαιτητές του τελικού
- Καιρός: Μετά τα μπουρίνια και τους κεραυνούς, θερμή εισβολή με 40άρια από Δευτέρα
- ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσία Κασσελάκη συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του κόμματος
- Άρης: Τα δεδομένα για Φαμπιάνο και το ενδιαφέρον από τον Δώνη