Vegan μπριζόλες από 3d εκτυπωτή – Ο βραβευμένος Marco Pierre White έκανε πάλι το θαύμα του
Ο σεφ είχε πάρει 3 αστέρια Michelin σε ηλικία 33 ετών
- Ανδρουλάκης: Να επενδύσουμε στη βιωσιμότητα, την αειφορία και στις συνέργειες μεταξύ του τουρισμού
- «Ο Λίβανος βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης», λέει ο Μπορέλ
- «Οι θάνατοι από τροχαία ισοδυναμούν με 12 Τέμπη τον χρόνο - Πάνω από 120 θύματα εγκαταλείφθηκαν το 2024»
- Ο Σπηλιωτόπουλος εξηγεί γιατί δεν υπέγραψε τη διακήρυξη του κόμματος Κασσελάκη
O Marco Pierre White, ο πρώτος βρετανός σεφ που έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin -σε ηλικία μόλις 33 ετών-, έκανε πάλι το θαύμα του.
Ο γοητευτικός ζεν πρεμιέ που έχει μαγέψει τους φίλους της μοντέρνας γαστρονομίας συνεχώς μας εκπλήσσει. Το 2018 δήλωσε ότι απορρίπτει τον οδηγό Michelin και ακολουθεί νέες πρωτοποριακές τάσεις στην μαγειρική.
Αυτή τη φορά παρουσίασε vegan μπριζόλες που έχουν ετοιμαστεί σε τρισδιάστατο εκτυπωτή.
Τα υλικά που θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της vegan μπριζόλας είναι σόγια, ρεβίθια, αρακάς, παντζάρι και βούτυρο καρύδας. Το vegan προϊόν θα πωλείται 20-30 λίρες Αγγλίας, όσο περίπου πωλούνται και οι κανονικές μπριζόλες.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί τρισδιάστατη εκτύπωση και τεχνητή νοημοσύνη για να αποδώσει τη σωστή υφή του κρέατος και να έχει ένα αποτέλεσμα γευστικά παρόμοιο με μοσχάρι ή αρνί.
Τα εστιατόρια του Marco Pierre White είναι δημοφιλή για την ποιότητα του κρέατος που σερβίρουν. Ωστόσο, ο ίδιος ο σεφ προσπάθησε να γίνει vegan αλλά δεν τα κατάφερε. Εναλλακτικά, τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει μια πιο υγιεινή διατροφή, αποφεύγει το πολύ κρέας και στρέφεται προς το κοτόπουλο.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις