Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του Europa League, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να «κλειδώσουν» τη δεύτερη θέση στον όμιλο, ενώ από την άλλη οι Τούρκοι ψάχνουν διπλό που θα τους δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση έναντι των Πειραιωτών.
Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα έφτασε μια μέρα πριν στην Αθήνα, με τους Τούρκους να προσγειώνονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος και να αναμένεται το απόγευμα να κάνουν προπόνηση στο Καραϊσκάκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως κανονικά με την αποστολή είναι και ο Βίτορ Περέιρα, αλλά και ο Δημήτρης Πέλκας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Ελλάδα επικράτησε άνετα με 18-9 της Ρουμανίας κάνοντας ουσιαστικά «ζέσταμα» για τον ημιτελικό με την Ουγγαρία. Έξι στα έξι για την ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.