Ρεβάνς για το κάζο του πρώτου γύρου πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης από την Σέριφ Τιρασπόλ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έφυγε με νίκη 3-0 από την Μολδαβία, πέρασε ξανά στην πρώτη θέση του ομίλου και προκρίθηκε μαθηματικά στους «16» του Champions League όπου θα είναι οριστικά και η Ίντερ. Στο Europa League θα συνεχίσει η «σταχτοπούτα» των Αθανασιάδη και Κολοβού.

Ο Μπενζεμά σκόραρε στο 9′, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήρθε το γκολ για την «Βασίλισσα». Ο Αλάμπα εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κριστιάνο και ξεγέλασε τον Αθανασιάδη για το 0-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Ρεάλ πέτυχε και δεύτερο γκολ χάρη σε εκπληκτικό σουτ του Κρόος που χτύπησε στο οριζόντιο και έσκασε λίγο μέσα από την γραμμή του τέρματος.

Με το ξεκίνημα του δεύτερους μέρους η Ρεάλ έφτασε και σε τρίτο γκολ. Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει και το έκανε με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Η Σερίφ είχε και αυτή την ευκαιρία της για ένα γκολ αλλά το σουτ του Τιλ στο 68′ σταμάτησε στο δοκάρι του Κουρτουά. Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ σφράγισε και μαθηματικά την πρόκρισή της στα νοκ άουτ και έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης με 30 προκρίσεις σε ισάριθμες συμμετοχές.

Σερίφ Τιρασπόλ: Αθανασιάδης, Αρμπολέδα, Αντό, Κριστιάνο, Κοστάντζα (59’ Γιανσανέ), Καστανιέδα (59’ Νικόλοφ), Τραορέ (81′ Κοζοκάρου), Κολοβός (59’ Ζουλιέν), Ντουλάντο, Τιλ, Μπρούνο

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Αλάμπα (64’ Λούκας Βάσκεθ), Μιλιτάο, Καρβαχάλ (64’ Νάτσο), Μεντί (60’ Μαρσέλο), Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο (84’ Ασένσιο), Βινίσιους, Ροδρίγο (84’ Μπλάνκο), Μπενζεμά.