![Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/11/kantaifi.jpg)
Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι
Μέσα σε μισή ώρα μπορείτε να έχετε έτοιμο ένα πεντανόστιμο γλυκό.
Spotlight
-
Ακούστε το ηχητικό – Πώς «μαζεύει» ο Κασσελάκης τον Γεωργόπουλο, ο οποίος «χρησιμοποίησε» τον Τσίπρα
-
«Frontex: Οι Έλληνες ακτοφύλακες υπεύθυνοι για θανάτους τεσσάρων ατόμων κατά τη διάρκεια επαναπροωθήσεων»
-
Με τo σήμα των Γκρίζων Λύκων παρήλασαν Τούρκοι φίλαθλοι στο Βερολίνο - Παρέμβαση της αστυνομίας
-
20χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του - Είχε αφήσει σημείωμα ζητώντας συγγνώμη στη μητέρα του
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι.
Η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη. Δοκιμάστε τη και δεν θα το μετανιώσετε.
Υλικά
- 1 πακέτο κανταΐφι βάση
- 1,5 λίτρο φράσκο γάλα
- 800 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 250 γρ. ζάχαρη
- 5 αβγά
- 3 κρόκοι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο
- 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 2 βανίλιες
- 1 ξύλο κανέλας
- 100 γρ βούτυρο
Για το σιρόπι
- 500 ml νερό
- 600 γρ. ζάχαρξ
- Γαρύφαλλο
- Ξύσμα από λεμόνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις