Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι
Μέσα σε μισή ώρα μπορείτε να έχετε έτοιμο ένα πεντανόστιμο γλυκό.
- «Πνιγμός στα 30.000 πόδια» - Αεροπλάνο άρχισε να πλημμυρίζει εν ώρα πτήσης [Βίντεο]
- Μπακογιάννη: Η Σακελλαροπούλου θα μπορούσε να προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας
- Δημήτρης Ήμελλος: Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό -Τραγική φιγούρα η μητέρα του
- «Πρέπει να κάνουν δήλωση ότι σέβονται το πολίτευμα» - Οι όροι για να πάρουν την ιθαγένεια οι Γλύξμπουργκ
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι.
Η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη. Δοκιμάστε τη και δεν θα το μετανιώσετε.
Υλικά
- 1 πακέτο κανταΐφι βάση
- 1,5 λίτρο φράσκο γάλα
- 800 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 250 γρ. ζάχαρη
- 5 αβγά
- 3 κρόκοι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο
- 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 2 βανίλιες
- 1 ξύλο κανέλας
- 100 γρ βούτυρο
Για το σιρόπι
- 500 ml νερό
- 600 γρ. ζάχαρξ
- Γαρύφαλλο
- Ξύσμα από λεμόνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις