Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι
Μέσα σε μισή ώρα μπορείτε να έχετε έτοιμο ένα πεντανόστιμο γλυκό.
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ένα γαλακτομπούρεκο σε κανταΐφι.
Η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη. Δοκιμάστε τη και δεν θα το μετανιώσετε.
Υλικά
- 1 πακέτο κανταΐφι βάση
- 1,5 λίτρο φράσκο γάλα
- 800 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 250 γρ. ζάχαρη
- 5 αβγά
- 3 κρόκοι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο
- 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 2 βανίλιες
- 1 ξύλο κανέλας
- 100 γρ βούτυρο
Για το σιρόπι
- 500 ml νερό
- 600 γρ. ζάχαρξ
- Γαρύφαλλο
- Ξύσμα από λεμόνι
- Flat Earther έπρεπε να φτάσει μέχρι την Ανταρκτική… για να πειστεί ότι η Γη είναι σφαιρική
- Live από το inSports και το Megaplay: Ο Ολυμπιακός για την ανατροπή κόντρα στην Πετς
- Εξοπλιστικό όργιο ΕΕ: Αναγκαίο κακό ή κυνική παραδοχή μιλιταριστικής φύσης;
- Έρευνα: Νέοι κανόνες «παιχνιδιού» στην αγορά εργασίας – Αυξημένη πρόθεση παραίτησης και Τεχνητή Νοημοσύνη
- ΣΥΡΙΖΑ για ιθαγένεια σε τέως βασιλικής οικογένειας: Το επώνυμο «Ντε Γκρες» είναι προβληματικό
- Ολυμπιακός: Ο «καυτός» Φουρνιέ και οι… εκλεκτές παρουσίες (vid)