Bloomberg – Η EE θα προτείνει όριο εννέα μηνών ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τα ταξίδια
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg για πιστοποιητικό και τρίτη δόση.
Η Ευρωπαϊκή Ενωση θα προτείνει όριο εννέα μηνών ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τις ταξιδιωτικές μετακινήσεις εντός του ευρωπαϊκού μπλοκ, καθώς και την προτεραιοποίηση των εμβολιασμένων ταξιδιωτών, σύμφωνα με το Bloomberg News.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg, ο εμβολιασμός με τρίτη δόση θα απαιτείται μετά την παρέλευση των εννέα μηνών από τον αρχικό πλήρη εμβολιασμό.
Η ΕΕ θα συστήσει επίσης στις χώρες μέλη να συνεχίσουν να δέχονται όλους τους ταξιδιώτες που έχουν εμβολιασθεί με εμβόλια που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ενωση και θα προτείνει στις ευρωπαϊκές χώρες να ανοίξουν από τις 10 Ιανουαρίου σε όλους όσοι έχουν εμβολιασθεί με εμβόλια που έχει εγκρίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μετέδωσε το Bloomberg επικαλούμενο περιεχόμενο εγγράφου που έφθασε εις γνώση του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Ο Κόσμος Είναι Ένας: Όταν ο Κωνσταντίνος Βήτα «συνάντησε» τον Γιάννη Ρίτσο
- Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με παιδιά και γονείς έξω από δημοτικό σχολείο

